Solstrålen Barnehage
OLE PEDERSENS VEI 2, 4870 Fevik

VELKOMMEN TIL SOLSTRÅLEN BARNEHAGE.

I Solstrålen barnehage har vi en hovedregel som gjelder hver dag dette året.
"DEN STØRSTE GLEDEN DU KAN HA,
DET ER Å GJØRE ANDRE GLAD".
"Solstrålen barnehage" har gjennom mer enn 27 år gitt plass til mange barn og har gjennom alle år hatt dette som et fundament i hverdagen. Vi ser frem til også i 2020/2021 å leve opp til dette.
Vi ønsker hver dag og være det beste alternativ som barnehage for barna og som arbeidsplass for alle våre ansatte.
For å gjøre dette mulig er alle innstilt på nettopp hver dag å gjøre sitt aller beste for å gleder en eller flere av de vi er sammen med.
Dette året har vært veldig spesielt der vi etter myndighetenes befaling driver på gult nivå. Det betyr at barnehagens arealer bare benyttes av barna og de ansatte.
Barna leveres og hentes ved porten. Stor og liten avdeling tilbringer det meste av tiden på sine "kohorter" avdelinger.
Vi har inntil nå ikke hatt korona i eller i barnehagens nettverk av mennesker.
Vi spriter, vasker hender, tar hensyn til avstand og gjør så godt vi kan etter "kongens befaling". Vi håper det snart blir bedre tider og ser frem mot en naturlig hverdag. Vi gleder oss til felleskap og nærhet og at foreldrene kan komme inn i barnehagen igjen.
Håper for alle at året fylles med mye glede, gode opplevelser og godt vennskap, og at vi slipper unna pandemien som herjer.

Dersom du ønsker kontakt, send oss en e-post:

si-trond@online.no

Hilsen Svein Ivar.