Hallagerstua Barnehage
Hallagerbakken 36 , 1256 Oslo

Hallagerstua barnehage

Vi er den lille barnehagen med det store hjerterommet!

Velkommen til oss- og takk for din interesse i

Hallagerstua barnehage!

Hallagerstua barnehage SA er en sjarmerende 2-avdelings barnehage som ligger på Holmlia. Barnehagen ligger i et rolig boområde med gangavstand til skog, sjø og bondegård i Søndre Nordstrand bydel i Oslo. Barnehagen vår er liten og oversiktlig, og dette har både store og små glede av. Vi holder til i Hallagerbakken borettslag og disponerer stort flott uteområde der vi finner på masse moro sammen. Småbarnsgruppa Knerten , består av 9 barn og 3 voksne (1 ekstra ressurs). Inne hos de yngste har de jobbet med å få gode rutiner som vi vet de yngste finner trygghet i. Vi leker oss med sang og musikk og er opptatt av at barn skal ha mulighet for å påvirke egen barnehagehverdag. De eldste barna Veslefrikk, er i en gruppe bestående av 18 barn og tre voksne.

Vi har faste gruppedager og ønsker å la barna delta i spennende prosjekter og temaer i tillegg til den viktige frie leken. De eldste barna har eget førskoleopplegg.